torsdag 18 juni 2009

Ytterligare en dag lider mot sitt slut

Jaha, då lider det mot kväll igen här ute på Stenboda. Regnet är som bortblåst, förmodligen på grund av det blåser ganska kraftigt just nu. Som ni redan vet har dagen annars bjudit på en hel del av det blöta slaget. Vi kämpade oss igenom Texas Gold och sprang bokstavligen in när regnet fullkomligt började ösa ner.

Fram emot eftermiddagen och kvällen har det dock blivit bättre väder och undertecknad fick äntligen göra debut på fotbollsplanen efter ett par dagars abstinens. Det blev en fin match med en aningen hal fotbollsplan där vi lyckades vinna matchen efter många mål av Albin och Oliver.

I skrivande stund sitter barnen och tittar på film. Vi har idag två biodukar, en film med textning och en där alla talar svenska. Vi har även efter kvällsmat och innan filmen hunnit med en biokiosk som idag bjöd på popcorn, läskeblask och godis. Allt för att komma så nära bioupplevelsen som möjligt.

Ikväll har jag den stora äran att ha nattjouren, vilket förmodligen kommer att bli en lugn uppgift efter en lång och innehållsrik dag. Sömnen kommer nog lätt ikväll.

Imorgon är det midsommarafton. Detta kommer att firas på traditionellt vis med dans kring stången, plockande av blommor och sill på bordet. Dessutom blir det grillkväll med allsång. Morgondagen är med andra ord en dag att se fram emot... precis som alla kollodagar.

Det börjar också att dra ihop sig för besöksdag och ni föräldrar som inte redan fått påringning av kolloledarna kommer att få detta inom kort.

Ha nu en trevlig barnfri midsommarafton. På söndag ses vi kanske här ute på Stenboda.

Mvh / Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar