tisdag 16 juni 2009

Skickade hälsningar från kollobarn i diverse grupper...

Här kommer en liten hälsning från den svarta gruppen som skrivit dagens blogginlägg. Vi ber om ursäkt för att det dröjt en dag innan inlägget kommit ut. Detta beror på en underbar kväll på berget igår kväll då vi var helt upptagna med att poppa popcorn över den öppna elden.

Hej alla syskon, släkt och föräldrar.

Idag har vi haft våran första kollodag, och den har varit cool. Vi har badat, spelat fotboll, gjort armband och ramar, och sist men inte minst köpt kollotröjorna och godis. Mums! Årets kollotröjor är vinröd med gul text, i fall ni ville veta. Nu ska vi snart upp på berget och Jeppe ska ha ”Jeppe på berget”. Vad det nu är? Imorgon ska dom äldsta grupperna på grupphäng alltså röd, svart och orange.

Medans dom yngre grupperna alltså gul blå och grön ska vara kvar på gården och ha det skönt. På eftermiddagen kommer dom ”grymma” gladiatorer att besöka oss och vi ska utmana dom och självklart vinna kampen om tio poäng till poängjakten…

Det är bara 14-15 grader i vattnet, men vissa badar ändå hela dagen. Nu ska vi gå och äta den riktig goda kvällsmaten som Simon och Emma har gjort, undra vad det blir…
Ha en riktigt bra kväll så hörs vi imorgon!


Med vänliga hälsningar Moa Forsberg, Sandra Granberg, Carolin Alderin, Rebecka Höglund, Amalia Danielson, Hampus Rosbo och Joel Götell. (Dom bästa kollobloggarna, eller hur Kockis? )

Moa Forsberg hälsar hem och att hon saknar sin mamma och sin bror, Linus.
Carolin Alderin vill ha massa godis och frimärken på besöksdagen och hon hälsar hem.
Hampus Rosbo hälsar att han vill ha godis och sitt hår-wax ifall ni hittar det till besöksdagen.
Amalia Danielson hälsar hem och säger att ni där hemma hos henne ska ta med massa godis.
Rebecka Höglund hälsar till sin familj, hon hinner inte skriva just nu, för att hon håller på att kasta boll i en soptunna. Eftersom att hon saknar sin basket och sin basketkorg så mycket… Och nu jublar hon för att hon satte bollen, bra jobbat Becka! Joel Götell hälsar och säger att han vill ha godis. Sandra Granberg hälsar hem till sin mamma och syster. Vill även ha lite godis på besöksdagen.

Winnie & Kockis är bäst!

RÖDA OCH SVARTA GRUPPEN ÄR DOM BÄSTA GRUPPERNA, SOM VI VET… SHALALALALALALALALA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar