lördag 27 juni 2009

Tiden går fort

Hallå!
Ja, då sitter man åter igen och försöker summera en dag. Vad har hänt undrar ni? Vad har inte hänt, säger jag? Jag kan nästan lova er att alla badat! Och varmt i vattnet böjar det dessutom att bli. Eller hur låter 21 grader? Även om en annan nöjer sig med ett snabbt och uppfriskande dopp finns det dem (läs alla barn) som gärna ligger i en timme eller två.

Till lunch fick vi idag den utsökta tacofisken som till alla fiskskeptiker blev en positiv överraskning med sitt läckra smakintryck. Tänk vad lite tacokrydda kan göra.

Vidare bjöd dagen på stor spänning i och med EM-semifinalen i fotboll för att som var intresserade. När straffarna väl skulle slås kunde ingen tänka på att göra någonting annat än att stå runt bioduken (som då fått flytta utomhus för att kombineras med grillade hamburgare) och heja fram Sverige till ett eventuellt avancemang. Laxås skogar dränkte nog det mesta av hejandet och Sverige missade därför de avgörande straffarna.

Efter kollosamlingen, innehållande diverse lekar där alla barnen var involverade på något sätt, misstänkte non en och annan vad som komma skulle. Spöknatt! Alla som ville fick ge sig in i skogen längs en snitslad bana där olika läskigheter mötte dem. De allra flesta av barnen vågade sig iväg och fick en upplevelse de kan leva på ett tag framöver. .

Nu återstår endast några timmar på kollo, sådär en 30-40 stycken.. Att tiden går fort när man har roligt kanske känns som en sliten klyscha, men när allt kommer ikring kan man inte sammanfatta kollotiden på något annat sätt än just så.

/ Gustav ”Gurkan” Ledstam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar